Leírás
Gabonakávék jellemzői: koffeinmentesek, természetes élelmi rost források, a gabonákra jellemző magas ásványi és vitaminanyag tartalommal rendelkező pótkávék
Gabonakávé kelkészítési javaslat: 1 liter hideg vízbe tegyünk 3 púpozott evőkanál cikória kávét. 3-4 percig forralva főzzük fel és 5 perc állás után szűrjük le. Filteres kávéfőzőben is elkészíthetők.
Összetevők/tápanyagtartalom
Összetevők: 100 % árpa
Általános tápérték 100 g termékben
Energia: 1462 kJ/ 346 kcal
Zsír: 2 g
amelyből telített zsírsav: 0,4 g
Szénhidrát: 63 g
amelyből cukor: <0,5g
Rost: 12 g
Fehérje: 13 g
Só: 0,3 g
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!