Leírás
Az eredeti ízesítéssel készült Vegabond Erdélyi Padlzsánkrém alapja padlizsán, mely segít a vas előállításában, valamint kiváló antibakteriális hatással bír. A-, B1-, B2-, illetve C-vitaminok is megtalálhatóak benne, ásványi anyagok közül pedig kálium, kalcium, foszfor, magnézium és nátrium.
A 100% növényi alapanyagokból, tartósító- és színezékmentesen előállított szendvicskrém.
Ajánljuk minden hidegkonyhai készítményhez, melegszendvicsekre, illetve sütéshez, főzéshez pl. tésztaszószok készítéséhez.
ö
Összetevők
padlizsán (67%), napraforgóolaj, vöröshagyma, tengeri só, mustár (víz, ecet, mustármag, só, cukor, kurkuma), nádcukor, feketebors.
Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia 882 KJ / 214 kcal
Zsír: 21,6g
- amelyből telített zsírsavak: 1,6 g
Szénhidrát 2,5 g
- amelyből cukrok: 2,1 g
Rost: 2,5 g
Fehérje: 1,2 g
Só: 1,14 g